42 de copii sunt injectați cu o doză pentru adulți

Într-un centru de vaccinare din Hanovra, 42 de băieți și fete au primit vaccin cu concentrația mai mare pentru adulți. Reacții adverse grave nu sunt de așteptat, dar președintele regional avertizează în continuare: „Acest lucru nu trebuie repetat sub nicio formă”.

Defecțiune în centrul de vaccinare de la Grădina Zoologică Hanovra : Vaccinul pentru copii de la cinci la unsprezece ani a fost de fapt destinat copiilor, așa cum a anunțat luni purtătorul de cuvânt al regiunii Hanovra. Dar experții dau claritatea.

Totuși, potrivit specialistului șef la departamentul de sănătate, Marlene Graf, nu sunt de așteptat consecințe grave. „După cunoștințele noastre, posibilele efecte secundare ar trebui limitate la reacții locale și reacții febrile.

Băieții și fetele au primit de trei ori doza de vaccin Biontech destinată acestei grupe de vârstă: 30 în loc de 10 micrograme. Volumul vaccinului administrat este, de asemenea, ceva mai mare la 0,3 mililitri – de fapt copiilor li se injectează doar 0,2 mililitri.

O doză mai mare nu este dăunătoare – doar inutilă

Bineînțeles ca la după câteva zile sau luni nu se poate spune cu precizie daca aceasta greșeală este dăunătoare sau nu. Asta vom vedea in următorii ani!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu