Olanda plănuieste deja șase vaccinări corona: trei vaccinări de rapel în 2022

Ministrul olandez al Sănătății, Hugo de Jonge, susține că țara ar trebui să pregătească încă trei vaccinări de rapel Corona. Într-o scrisoare către Parlament, el a sugerat ca încă două doze de vaccin să fie administrate în 2022 și una în 2023.

După cum a anunțat ministrul olandez al Sănătății, Hugo de Jonge, într-o scrisoare adresată parlamentului olandez pe 29 decembrie, ar trebui făcute pregătiri pentru trei „runde de reîmprospătare” pentru vaccinul COVID-19 în 2022, pe lângă campania actuală de vaccinare „de rapel”. Vaccinurile vor fi administrate, inclusiv altul în 2023. Cabinetul încearcă să stabilească cât mai precis posibil necesitatea vaccinărilor de rapel pentru anul următor. Totuși, acest lucru „nu este ușor, deoarece trebuie să luăm în considerare un număr mare de variabile, dintre care unele sunt încă necunoscute”, spune de Jonge.

Țările de Jos cumpăraseră cantități mari de vaccinuri pentru a evita orice „bloc”. Pe lângă cele douăsprezece milioane de doze de vaccin comandate deja de Pfizer / BioNTech, țara a stocat aproape șase milioane de vaccinuri suplimentare COVID-19 pentru posibile injecții de rapel.

De Jonge a scris că au existat „suficiente vaccinuri pentru campania actuală de rapel” și că vaccinurile suplimentare comandate ar „crea spațiu pentru posibilitatea unor runde de rapel suplimentare în trimestrul al doilea și în toamna anului 2022 și 2023”. Urmărește cea mai mare acoperire posibilă de vaccinare. Până în prezent, în Țările de Jos au fost administrate aproximativ trei milioane de vaccinuri de rapel. Toți adulții trebuie să primească o a treia vaccinare până la 1 februarie. De Jonge a spus că se așteaptă ca „acest obiectiv să fie atins”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu