Au ÎNCEPUT AMENINȚĂRILE asupra ANGAJAȚILOR!

Cine este pus oficial în Carantina și nu este vaccinat sau nu a trecut prin Boala Corona va avea buzunarul mult mai gol.

In Bayern restricția se aplica din 16.09.2021 și angajatorii au început deja amenințările. Angajaților li se trimit scrisori de informare, cum ca dacă nu se vaccinează și vor fii puși în Carantina, perioada de carantina nu va fi plătită.

O firma renumita de Logistica din Hessen

NRW ii amenință pe muncitori cu data de 11.10.2021

Berlinul spune ca, dacă un cetățean este pus în Carantina pentru ca a avut contact cu un infectat cu Covid, atunci doar cel infectat primește bani mai departe.

Asta înseamnă, ca dacă ajungem în carantina, trebuie sa mințim ca avem tot felul de simptome, pentru a fi și noi bolnavi pentru a primi salariul mai departe.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu