Austria: Gata cu testele Gratuite! Plătești daca nu ești Vaccinat. - preprod.erichmocanu.tv

Austria: Gata cu testele Gratuite! Plătești daca nu ești Vaccinat.

Dupa anuntul Germaniei de acuma doua saptamanii, acuma vine si Austria cu aceasi mesura!

Oferta gratuită de testare Corona va fi restricționată în câteva săptămâni. Ministrul Sănătății, Wolfgang Mückstein (Verzii), a anunțat că din noiembrie cel puțin testele din private vor fi scoase din joc. Campania s-a limitat la sfârșitul lunii august, prelungirea până în octombrie este acum o „tranziție lină”. Testele gratuite din farmacii pentru persoanele asimptomatice ar putea fi, de asemenea, pe punctul de a se termina – acest lucru este încă de evaluat.

Mückstein a anunțat acum că va dori să extindă regulile prin ordonanță cel puțin până la sfârșitul lunii octombrie. La 1 noiembrie, eliberarea autotestelor antigenului gratuite în farmacii urmează să expire. Acestea erau anterior valabile și ca dovadă a statutului 3G, cu condiția să fie înregistrate într-un sistem de raportare al statelor federale – cu excepția Vienei, unde sunt considerate a fi insuficient de fiabile și, prin urmare, nu au fost recunoscute din iulie. Potrivit ministerului, autotestele PCR mai fiabile nu sunt afectate de schimbare.NEOS și ÖVP au cerut sfârșitul testelor gratuite pentru persoanele nevaccinate . Mückstein se așteaptă la o „tranziție lină” de la prelungire până la sfârșitul lunii octombrie. “Acum trebuie să acordăm oamenilor suficient timp pentru a obține prima și a doua cusătură”, a explicat Mückstein într-o emisiune. El a anunțat, de asemenea, că până la sfârșitul lunii octombrie va evalua și modul în care testele gratuite ale persoanelor asimptomatice din farmacii și medicii de familie vor continua. Politicienii NEOS și ÖVP solicită încetarea testelor gratuite pentru persoanele care se abțin voluntar de la vaccinarea împotriva Covid-19. Cu toate acestea, președintele Camerei Farmaciștilor, Ulrike Mursch-Edlmayr, a salutat extinderea testelor gratuite anunțate de Mückstein. „Extinderea acestor opțiuni de testare cu prag scăzut aproape de casă în farmaciile din colț aduce o contribuție decisivă la prevenirea răspândirii virusului din nou neobservată în populație la începutul noului an școlar și al sezonului mai rece”, a explicat ea. într-o emisiune comună cu ministrul.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu