Baden-Württemberg: din 15.Sept daca intri in carantina si nu esti vaccinat – nu primesti salar

Până în prezent, toată lumea care trebuia să fie pusă în carantină ca persoană de contact a continuat să primească salariul. Statele federale și-au asumat costurile. Acesta este acum un sfârșit pentru cei nevaccinați.

Baden-Württemberg este primul stat federal care a oprit plățile.

Baden-Württemberg se grăbește și crește masiv presiunea asupra persoanelor nevaccinate:

Încă de miercuri, 15 septembrie, guvernul de stat verde-negru va înceta să preia plata continuă a salariilor de către stat în cazul unui ordin de carantină de către autoritățile competente. (Departamentul de Sănătate.)

Daca nu esti vaccinat si te infectezi cu Corona sau esti o persoana ce ai avut contact cu o persoana infectata, cei de la departamentul de sănătate te vor baga in Carantina. Asta înseamnă ca pe perioada carantinei, nu vei fi plătit nici de angajator si nici de stat.

Ministerul de Stat din Stuttgart a confirmat acest lucru.

Ce va urma si ce consecințe vor apărea?

Cu siguranță mii de cetățenii nu vor mai merge la medic, nu vor mai declara ca au avut contact cu persoane infectate.

Cu poate sa îmi restricționeze libertatea doar pe presupunerii?

Da, asta este o întrebare bună. Cu siguranță aceasta problema va fi un caz de Judecată si Instanța va decide. Pana atunci trebuie sa așteptăm ce va fii si daca cineva e destul de curajos sa dea in judecata.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu