Bavaria elimină obligația de a purta măști în transportul local

În Bavaria, cerința măștii în transportul public local va fi eliminată pe 10 decembrie . Acest lucru nu mai este potrivit din cauza situației actuale stabile de infecție, potrivit informațiilor din cercurile guvernamentale. Din 10 decembrie ar trebui să existe o singură recomandare de purtare a măștilor.

Schleswig-Holstein dorește, de asemenea, să pună capăt cerinței măștii. Cel mai recent, nu a existat o linie uniformă între miniștrii transporturilor cu privire la obligația de a purta măști în transportul public. Unele țări au vrut să desființeze obligația încă de la 1 ianuarie, altele abia după iarnă din cauza situației tensionate în continuare în pandemie, potrivit conferinței miniștrilor transporturilor de marți trecută.

Pilota patchwork in cazul izolarii obligatorii

Există o pilotă mozaică în vederea cerinței de izolare pentru pozitivele corona. Bavaria, Baden-Württemberg, Schleswig-Holstein, Hesse și Renania-Palatinat au ridicat acum cerința de izolare de cel puțin cinci zile. Ministrul federal al Sănătății, Karl Lauterbach (SPD), critică deciziile pripite cu privire la continuarea relaxării coroanei în primăvară.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu