Concedierea unui medic de școală din Viena care critica vaccinările

Un medic semnat o scrisoare deschisă împotriva vaccinării corona și a avertizat împotriva utilizării la copii pe internet.

O scrisoare deschisă către președintele Asociației Medicale, Thomas Szekeres, în care medicii se opun unei recomandări pentru vaccinarea corona, l-a costat pe un medic școlar din Viena slujba ei. Medicul a avertizat deja împotriva vaccinărilor împotriva corona pentru copii într-un videoclip de pe YouTube cu luni în urmă, acum a fost concediată de către oraș. Alți medici școlari care au semnat scrisoarea sunt în continuare examinați de direcțiile de învățământ.

Săptămâna trecută, aproximativ 200 de medici au trimis o scrisoare deschisă prin care ceru lui Szekeres să demisioneze, deoarece în prezent nu vede niciun motiv într-o circulară care să sfătuiască pacienții să nu se vaccineze împotriva COVID-19. Subsemnatii pun însă la îndoială eficacitatea și siguranța vaccinului la persoanele sănătoase sub 65 de ani, fără factori de risc. Potrivit Ministerului Educației, printre aceștia s-au numărat și opt medici școlari care lucrează la școli federale (AHS, BMHS)

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu