Mai multe state federale înăsprește regulile corona – noi proteste

În mai multe state federale, reglementările corona mai stricte vor intra în vigoare luni. Contactele în viața privată și publică sunt și mai restricționate, mai ales pentru a se pregăti împotriva variantei extrem de contagioase Omikron.

Unele state federale au început deja acest lucru de Crăciun , altele urmează acum exemplul. De luni, se vor aplica reguli mai stricte în Baden-Württemberg , Saxonia Inferioară, Brandenburg și Mecklenburg-Pomerania de Vest. Mai multe state vor urma marți. Guvernele federale și de stat au convenit asupra acestor măsuri.

Mecklenburg-Pomerania de Vest: Cinematografele, piscinele și Compania trebuie să rămână închise

În ciuda scăderii recente a numărului de cazuri, de luni se vor aplica măsuri de protecție mai stricte în întreaga Mecklenburg-Pomerania de Vest . Cinematografele, teatrele, muzeele, zonele interioare ale grădinii zoologice, piscinele și alte facilități de agrement trebuie să rămână închise în general. Până acum, aceste restricții s-au aplicat doar în mijlocul și estul țării.

Cu toate acestea, din moment ce semaforul corona pentru țară a fost roșu pentru câteva zile și este așteptat un alt val de infecții cu varianta Omikron, guvernul de stat a dispus închiderea la nivel național.

Brandenburg și Saxonia Inferioară: restricții de contact și pentru persoanele vaccinate și convalescente

În Brandenburg , de luni, există o limită superioară de zece persoane pentru persoanele care au fost vaccinate și recuperate cel puțin până pe 11 ianuarie pentru întâlniri private în interior sau în aer liber. Dacă într-o gospodărie există cineva fără vaccinare corona, regulile existente rămân neschimbate: doar până la două persoane dintr-o altă gospodărie au voie să participe la întâlniri private, copiii sub 14 ani nu sunt luați în considerare.

Și în Saxonia Inferioară , doar grupuri de până la zece persoane vaccinate și recuperate au voie să se întâlnească – fără a număra copiii.

Baden-Württemberg impune oprire de la ora 22:30.

În Baden-Württemberg, de luni, va fi, de asemenea, interdicție de acces în gastronomie de la 22:30 până la 5:00. În ajunul Anului Nou, staționul de acces nu începe până la ora 1:00 a.m.

În numeroase orașe germane, oponenții măsurilor Corona vor să se mobilizeze luni. Manifestări au fost înregistrate în mai multe orașe din Mecklenburg-Pomerania de Vest, Hesse, Renania-Palatinat și Brandenburg, precum și în Mannheim din Baden-Württemberg. În ziua de Crăciun, câteva sute de oameni au protestat împotriva reglementărilor Corona la Berlin și Schweinfurt .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu