Copil rănit la protestul Corona din Schweinfurt

În cadrul protestelor corona de la Schweinfurt, un copil a fost rănit seara. Poliția a trebuit să folosească bastoane și spray cu piper împotriva participanților violenți. Părinții ar trebui să-și țină copiii departe de agresori, au făcut apel oficialii.

Potrivit poliției din Schweinfurt, câteva sute de persoane au protestat duminică seara împotriva măsurilor de coronavirus de stat – uneori violent. Poliția a fost nevoită să folosească bastoane și spray cu piper împotriva demonstranților agresivi. Un copil de patru ani a intrat în contact cu un nor de ceață și, potrivit poliției din Franconia Inferioară, a trebuit să primească îngrijiri medicale din cauza unei iritații oculare de scurtă durată. După câteva minute și o spălare a ochilor, copilul a rămas din nou fără simptome.

Poliția: Țineți copiii departe de agresori

Poliția le-a cerut, de asemenea, tuturor părinților cu copii să „stea departe de agresorii violenți”. Copilul a fost dus imediat la serviciul de salvare de către serviciile de urgență.

Apeluri repetate și arestări

„Serviciile noastre de urgență au fost deja forțate să folosească ștafeta și spray-ul cu piper împotriva participanților agresivi la adunare. Facem apel la toți participanții să-și exercite în mod pașnic drepturile de bază și să respecte regulile”, a scris pe Twitter poliția din Franconia Inferioară.

Au fost arestate opt persoane care, printre altele, au încercat să treacă cu forța barierele poliției. Patru dintre ei urmează să fie aduși la ședința principală de luni dimineață, ca parte a unei proceduri accelerate din cauza rezistenței împotriva agenților de aplicare a legii și a agresiunii asupra ofițerilor de poliție, potrivit poliției din Franconia Inferioară.

„Facem apel la toți participanții să respecte restricțiile și să se separe în mod clar de revoltați și criminali!” Întâlnirea nu fusese anunțată, secția de poliție Schweinfurt era de serviciu cu numeroși personal de sprijin.

3.000 de oameni la demonstrație acum o săptămână

Duminica trecută, la Schweinfurt, Franconia Inferioară, până la 3.000 de persoane au manifestat împotriva măsurilor Corona la un eveniment care nu a fost înregistrat . Uneori nu au fost respectate distantele de siguranta, anuntase politia.

Participanții au încercat din nou și din nou să se izoleze în grupuri mici. Potrivit propriilor declarații însă, poliția a împiedicat „un curs necoordonat al întâlnirii”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu