McDonald’s Vești proaste pentru clienți – gigantul fast-food face un pas drastic

Criză de cartofi prăjiți la McDonald’s. Ceea ce pare o glumă este acum o problemă serioasă pentru milioane de japonezi. În curând vei rămâne fără cartofi prăjiți.

Desigur, sună bizar, dar pentru McDonald’s nu este deloc amuzant. Deoarece lanțurile globale de aprovizionare au fost afectate de inundațiile din vestul Canadei și de pandemia corona, milioane de japonezi tremură acum după cartofii prăjiți.

Gigantul de fast-food McDonald’s a fost deja nevoit să reducă dimensiunea porțiilor de cartofi prăjiți în Japonia. Motivul: cantități suficiente din popularele batoane de cartofi nu au mai putut fi livrate.

McDonald’s: Clienții din Japonia trebuie să tremure din cauza cartofii prăjiți

De vineri, în cele 2.900 de restaurante din Japonia au fost servite doar porții mai mici. Cât timp va continua raționalizarea este încă neclar. În ciuda tuturor problemelor, compania dorește să mențină o „rezervă stabilă de ingrediente de bază”, potrivit „McDonald’s”.

În Germania, însă, fanii cartofii prăjiți printre clienții McDonald’s nu trebuie să-și facă griji până acum. În prezent, nu există probleme cunoscute cu lanțurile de aprovizionare.

McDonald’s, KFC și Co.: De ce japonezii sărbătoresc Crăciunul în restaurantele fast-food?

Deosebit de critic: zilele de Crăciun sunt extrem de importante pentru restaurantele fast-food din Japonia. Concurentul McDonald’s „Kentucky Fried Chicken” beneficiază în mod deosebit de acest lucru. Milioane de japonezi încearcă să pună mâna pe o masă la lanțul de fast-food de Crăciun.

Context: Crăciunul nu joacă un rol important în Japonia. Cu toate acestea, „Kentucky Fried Chicken” promova un meniu de Crăciun cu curcan prăjit încă din anii 1970. Această reclamă a devenit atât de virală cu japonezii încât de atunci este o tradiție să mănânci fast-food în zilele de Crăciun. Prin urmare, „Kentucky Fried Chicken” realizează aproximativ cinci procente din vânzările sale în Japonia în zilele cuprinse între 23 decembrie și 25 decembrie.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu