Republica Cehă a înăsprit regulile de intrare de luni

De luni, pentru intrarea în Republica Cehă se aplică reglementări mai stricte de intrare. Acum și adulții vaccinați sau convalescenți au nevoie de un test PCR negativ atunci când intră din Bavaria. Nu există un mic trafic de frontieră în noaptea de Revelion.

Republica Cehă va înăspri reglementările de intrare de luni în lupta împotriva pandemiei corona. Adulții vaccinați sau convalescenți care doresc să călătorească din Germania sau din alte țări UE au nevoie apoi de un test PCR negativ înainte de a trece granița, așa cum a anunțat Ministerul Sănătății la Praga.

Fără agravare după vaccinarea de rapel

Doar cei care au primit deja o vaccinare de rapel, precum copiii sub 12 ani nevaccinati, sunt scutiți de obligația testării. A doua vaccinare este suficientă pentru tinerii până la vârsta de 18 ani. Testul obligatoriu pentru adulții fără a treia vaccinare se aplică indiferent de țara de origine. Germania nu a fost una dintre țările cu un risc deosebit de scăzut de infecție din care intrarea fără test PCR a fost posibilă și pentru persoanele nevaccinate.

Restricții în noaptea de Revelion

Inițial, sunt excluse de la test și persoanele care s-au aflat în țara vecină mai puțin de 24 de ore ca parte a ceea ce este cunoscut sub numele de mic trafic de frontieră. Dar de joi, 30 decembrie 2021 până sâmbătă, 1 ianuarie 2022, traficul mic de frontieră va fi suspendat. Guvernul ceh a decis chiar înainte de Ajunul Crăciunului. Acest lucru este pentru a preveni persoanele nevaccinate să călătorească la petrecerile de Revelion.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu