Din 21 de decese din cauza corona, 11 au fost vaccinati

Cifre teribile din Austria Inferioară: sunt multe decese, mai ales în rândul vârstnicilor.

Efectele pandemiei corona sunt încă devastatoare. Într-o singură zi, 24 noiembrie, s-au înregistrat 21 de decese numai în Austria Inferioară. Inclusiv un bărbat de 49 de ani din districtul Amstetten care a fost vaccinat cu Johnson & Johnson pe 6 mai. Potrivit informațiilor KURIER, însă, bărbatul ar fi suferit de o boală anterioară.

Un total de unsprasece persoane (64 – 94 de ani) care au fost vaccinate complet au murit. Printre morți se numără și oameni care nu erau imunizați.

În districtul Mödling, un bărbat de 94 de ani căruia i s-a administrat o vaccinare de rapel cu Biontech/Pfizer abia pe 11 noiembrie, a murit în districtul Mödling al unui bărbat de 59 de ani care a primit și protecție completă de vaccinare. Cu toate acestea, nu se știe dacă a existat și o boală anterioară în acest caz.

Au fost raportate și grupuri mai mari în două companii de producție din districtul Amstetten: într-o companie erau 24 de persoane infectate și un nou hotspot în jurul unei companii cu 26 de bolnavi. În centrul de îngrijire a azilului Traiskirchen (raionul Baden) au fost înregistrate 24 de noi cazuri, unul mai mult decât cu o zi înainte.