Dupe ce a participat la protest Contra Corona: directorarea “nu mai este credibilă”

O directoare din Fulda protestează în oraș împotriva măsurilor de ținere a virusului corona. Sindicatul reacționează și își vede în pericol credibilitatea. Cum mai face femeia acum?

Sâmbătă seara în Fulda: Încă o dată, un număr mic de cetățeni s-au adunat pe promenada Paulus pentru a-și exprima apoi nemulțumirea față de guvern și măsurile prescrise de coronavirus . Se plimbă prin centrul orașului cu deviza „Pace, Libertate, Democrație”.

Printre participanții la marș a fost un oficial de stat: o directoare (cunoscută redactorilor pe nume) din zona Fulda. Asociația raională GEW Fulda (Uniunea pentru Educație și Știință) ia imediat o poziție și trimite o declarație corespunzătoare echipei editoriale Osthessen-News miercuri seara.

Uniunea: „Nu mai este credibilă pentru protecția împotriva coronavirusului”

„Este responsabilitatea conducerii școlii să se asigure că reglementările și regulile sunt respectate. Acest lucru nu este compatibil cu participarea la o demonstrație împotriva măsurilor corona . virus ”, scrie Bernd Ruppel, membru al consiliului districtual al asociației districtuale GEW din Fulda.

Oficialii au voie să demonstreze? Desigur, și funcționarii publici au dreptul la libertatea de exprimare și de a demonstra. Cu toate acestea, aceștia au o relație specială de loialitate față de stat și nu au voie să-și exprime propriile opinii politice în timpul lucrului.

Gândurile personale s-au răspândit și despre școală?

În calitate de funcționar public, directoarea a depus și un jurământ că va apărea pentru ordinea de bază democratică liberă.

În ce măsură profesoara și-a răspândit ideile personale la școala ei este încă neclar. Cazul de la Fulda este deja cunoscut de Ministerul Educației din Wiesbaden.

„În prezent examinăm această chestiune de personal”, explică departamentul de presă când am întrebat. În cel mai rău caz, directoarea de la Fulda se confruntă cu proceduri disciplinare sau chiar scoatere din serviciul public.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu