Frizerie in Aer Liber la -2 grade din cauza regulii 2G

Hohenstein-Ernstthal (Saxonia) – Această campanie a adus o reducere bună! La minus 2 grade sub încălzitorul de terasă, trei coafori tăiau părul – complet fără regula 2G.

Foto: Andreas Kretschel

„Am făcut niște cercetări, conform regulamentului, asta este permis”, spune Cornelia Esche (48 de ani), care conduce două saloane în regiune. „Am vrut doar să oferim o bucurie de Crăciun a doisprezece clienți obișnuiți nevaccinati”, a spus Esche.

Esche: „Noi am vrut să provocăm puțin. Nu înțelegem de ce clienții din Bayer au voie să meargă la coafor pentru un test și nu aici.”

Foto: Andreas Kretschel
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu