Ofițerul de poliție prezenta la locul de muncă un certificat de vaccinare fals – acum riscă o pedeapsă cu închisoarea

Miercuri, Scholz a anunțat că ar dori să atingă cota de vaccinare dorită până la începutul lunii ianuarie. Ministrul Sănătăţii Lauterbach prezice că va fi necesară o a patra vaccinare.

Un polițist din Munchen a prezentat la locul de muncă un carnet de vaccinare falsificat . Potrivit acestuia, se spune că bărbatul de 57 de ani a depus luna trecută conducerii agenției un card de vaccinare cu două mențiuni falsificate pentru vaccinarea corona de la un centru de vaccinare din München, a declarat poliția .

În urma verificării, s-a constatat că aceste avize au fost falsificate. Polițistul este cercetat acum pentru folosirea unui certificat de sănătate incorect. În timpul acesteia, apartamentul său a fost percheziționat , marți, printre altele .

Pe lângă procedurile disciplinare din cadrul poliției, el ar putea risca o pedeapsă cu închisoarea de până la un an, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, joi.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu