În ciuda dublei vaccinări, fostul actor „Großstadtrevier” a murit de corona

Wilfried Dziallas a murit. Actorul german și regizorul a murit din cauza Virusului Corona, în ciuda unei duble vaccinări. Născut la Hamburg, a devenit cunoscut pentru munca sa la teatrul „Ohnsorg” și aparițiile în programul ARD „Großstadtrevier”.

Wilfried Dziallas a murit la vârsta de 77 de ani ca urmare a unei infecții cu coroană. Agentul său a confirmat acest lucru ziarului „Bild”. “Sunt atât de zguduită. A fost dublu vaccinat. Moartea lui mă face incredibil de afectat”, a spus ea.

În această țară a fost cunoscut pentru rolul său din „Großstadtrevier”, pe lângă activitățile sale la Radio Bremen și la Teatrul Ohnsorg din Hamburg. Din 2004 până în 2007 a jucat directorul districtual Bernd Voss, unul dintre rolurile principale din serie.

Wilfried Dziallas, născut la Hamburg în 1944, și-a descoperit talentul actoricesc la o vârstă fragedă. După o ucenicie ca funcționar de comerț cu ridicata și exterior, el s-a dedicat studiilor de actorie și regie în SUA. Apoi a studiat la Școala de Teatru de Stat din Hamburg.