Olanda pune Germania pe lista tarilor cu risc epidemiologic

Având în vedere situația înrăutățită a virusului Corona din Germania, Olanda va întări regulile de intrare începând de luni 06.Septembrie.

De atunci, este necesară dovada unei vaccinări, a unui test negativ sau a unei recuperări, a declarat vineri Ministerul Afacerilor Externe de la Haga.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt excluși. În viitor, oricine zboară cu avionul în Olanda va trebui să completeze o declarație de sănătate în prealabil și să o aibă la ei. Olandezii vaccinați au fost, de asemenea, sfătuiți să facă un test rapid la întoarcerea din Germania. Cel mai recent, nu au existat restricții speciale la intrarea în Olanda din Germania.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu