RKI raportează un nou maxim pentru noile infecții

Potrivit Institutului Robert Koch, 80.430 de cazuri corona au fost înregistrate în 24 de ore – numărul este un nou maxim. Incidența de șapte zile la nivel național a depășit pragul de 400 pentru prima dată.

Numărul de noi infecții cu corona din Germania a atins un nou maxim zilnic. Institutul Robert Koch (RKI) a declarat că numărul de noi infecții din ultimele 24 de ore, miercuri dimineață , este de 80.430 . Recordul anterior a fost de 65.371 de noi infecții pe 18 noiembrie. Marți dimineață, autoritățile sanitare au raportat la RKI 45.690 de noi infecții.

Incidența de șapte zile, între timp, a depășit pragul de 400. Începând de miercuri dimineață, a fost 407,5. Cu o zi înainte a fost 387,9. Acum o săptămână incidența a fost de 258,6. Valoarea cuantifică numărul de noi infecții la 100.000 de locuitori pe o perioadă de șapte zile. În plus, miercuri au fost numărate 384 de noi decese legate de coronavirus.

Potrivit ultimelor informații de la institut, autoritățile sanitare au înregistrat un total de 7.661.811 cazuri de infecție de la începutul pandemiei. Numărul total al deceselor cauzate de corona înregistrate în Germania a crescut la 114.735. Institutul a estimat numărul de persoane recuperate în urma unei boli cauzate de coronavirus în Germania la aproximativ 6.836.600.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu