Un bărbat îi amenință pe angajații de la birou cu un pistol

În Weimar, un bărbat a amenințat cu un pistol un angajat al administrației de stat din Turingia – motivul ar fi fost nemulțumirea față de regula 3G în pandemia corona.

După cum a anunțat poliția miercuri, nimeni nu a fost rănit în incidentul de marți după-amiază la intrarea în clădire. În consecință, bărbatul însuși lucrează în biroul administrației de stat, a vrut să ridice ceva și s-a plâns de regulamentul 3G, conform căruia doar persoanele vaccinate, recuperate și testate negativ au acces. După ce bărbatul de 60 de ani nu a fost lăsat deocamdată să intre din cauza lipsei dovezilor 3G, l-a amenințat pe celălalt bărbat cu un pistol și cu o pușcă de asalt, potrivit poliției. Apoi angajatul l-a lăsat să intre – și a sunat la poliție.

În aceeași zi, polițiștii au găsit mai multe arme în apartamentul bătrânului de 60 de ani și le-au confiscat. Bărbatul are permis de a deține aceste arme. După ce a fost arestat provizoriu, a fost eliberat la instrucțiunile procurorului. A fost raportată o amenințare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu