Thüringen: până la 250 de euro daca parintii nu isi testeaza copii

Toate știrile despre pandemia coronariană: numărul pacienților cu terapie intensivă este de aproape trei ori mai mare decât în ​​urmă cu o lună. Incidența a scăzut pentru prima dată de la începutul lunii iulie. Numărul de noi infecții în Germania a fost marți de 5750. La Hamburg, multe întrebări cu privire la regula 2G sunt încă deschise.

În pandemia de coroană, părinții turingieni, ai căror copii merg la școală netestați, se confruntă cu o viitoare amendă cuprinsă între 60 și 250 de euro. Acest lucru nu se aplică părinților copiilor și adolescenților vaccinați sau recuperați, așa cum a anunțat ministrul educației Helmut Holter (Linke) miercuri la Erfurt. Este planificat ca infracțiunea să fie clasificată ca infracțiune administrativă.

După faza de testare de 14 zile, pe care Holter o descrie ca un tampon de siguranță, această obligație de testare ar trebui să existe doar în cel mai înalt nivel de avertizare Corona 3 din statul liber. În plus față de incidența de șapte zile, ocuparea paturilor de terapie intensivă în spitale este decisivă pentru atingerea unui nivel de avertizare în Turingia. Școala începe în statul liber luni.

Holter a spus că amenda ar trebui eșalonată pentru părinții care au refuzat să li se testeze copiii. În consecință, urmează să se impună sancțiuni mai mari pentru infracțiunile repetate. Detaliile sunt încă lucrate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu