Poza Zilei 02.Septembrie 2021

sursa: Twitter, Stanga: Polițistul Eric Fields – Dreapta: Actorul Dwayne Johnson

Fotografia unui ofițer de poliție american provoacă o mulțime de confuzie pentru fanii starului de la Hollywood și fostului luptător Dwayne Johnson (49 de ani)!

The Rock pe Twitter: „O dracu! Impresionant. Tipul din stânga este mult mai cool. Stai în siguranță frate și îți mulțumesc pentru serviciile tale. Într-o zi vom bea tequila împreună. Și voi asculta toate „poveștile tale rock” pentru că știu că ai unele. ”

Răspunsul lui Field: „Mulțumesc frate și noroc”. Această reacție relaxată nu este surprinzătoare, deoarece: „Am fost deja denumit copilul comun al The Rock și Vin Diesel”, spune ofițerul de poliție pentru ziarul „AL.com”: „Mă descurc. Este distractiv. Ar putea fi oameni mai răi “.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu