rasa Belgian Blue dezvoltă o masă musculară masivă printr-o mutație naturală a genei

Poza Zilei 25.11.2022

O fotografie face turul pe internet – și uimește oamenii: masa musculară a acestei vaci „Belgian Blue” l-ar face chiar si pe Arnold Schwarzenegger gelos în cele mai bune zile ale sale.

Motivul pentru corpul Muschi: o mutație a genei care apare în mod natural, numită „împrumutător dublu”. Acest lucru determină creșterea masei musculare la bovinele Belgian Blue.

Dar, din păcate, nu tot ce strălucește este aur. Acest lucru se datorează faptului că rasa suferă de o serie de probleme de sănătate care decurg din corpurile de putere.

Sarcina poate fi dificilă – iar vițeii trebuie adesea să fie născut prin cezariană. Ei suferă adesea de defecte congenitale, cum ar fi limbi mărite, care pot îngreuna consumul de lapte matern.

Și nu numai în regatul vitelor există exemplare masive: puteți găsi și animale mușchi reale în altă parte!

► Cum ar fi acest Hamster, care aproape ajunge la dimensiunea unui câine.

► Și broasca asta pare gigantică! În fotografie pentru comparație: o mână umană. Broasca este aproape de dimensiunea unei mingi de volei – și se uită sumbru la cameră.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu