Tribunalul administrativ anulează interdicția „plimbărilor” cu corona

Orașul Bad Mergentheim a vrut să prevină „plimbările de luni” neînregistrate – în mod greșit, așa cum a decis acum o instanță.

Potrivit tribunalului administrativ Stuttgart, „plimbările” corona neînregistrate se bucură și de protecția Legii fundamentale. Instanța a decis că nu ar trebui interzise în general din cauza lipsei de înregistrare, așa cum se poate vedea dintr-un comunicat de presă .

Astfel de proteste deghizate în „plimbări” sunt organizate în numeroase orașe din Germania de către criticii măsurilor corona. Orașul Bad Mergentheim a interzis astfel de adunări printr-un decret general pe 21 decembrie 2021.

https://preprod.erichmocanu.tv/produkt/papusa-tarancuta-si-baietel-plus-in-costum-traditional-cu-melodie-in-limba-romana/

Orașul a susținut că adunările neanunțate au reprezentat un risc inacceptabil de infecție – de exemplu, prin nerespectarea cerințelor privind mască și distanță.

Împotriva deciziei un cetățean a depus contestație la instanța de contencios administrativ.

Într-o decizie din 12 ianuarie 2022, instanța a decis că interdicția preventivă este de natură să încalce cerințele constituționale ale libertății de întrunire. Numai lipsa înregistrării nu reprezintă o amenințare la adresa siguranței publice.

Pentru o astfel de interdicție, lipsește un „prognostic viabil de risc” pentru orașul Bad Mergentheim. În loc de interzicerea adunării, orașul ar fi trebuit să examineze mijloace mai blânde, cum ar fi obligația de a purta o acoperire pentru gură și nas.

Oponenții vaccinării eșuează cu aplicarea urgentă

La Hamburg , însă, instanța de contencios administrativ a respins cererea organizatorilor unei demonstrații împotriva vaccinării obligatorii. Acțiunea a fost interzisă din motive de protecție împotriva infecțiilor – reclamanții au luat măsuri împotriva acesteia.

Fără succes: Din punctul de vedere al instanței, există „suficiente indicații concrete și sigure” pentru încălcarea obligației de mască și distanță. Acest lucru fusese deja cazul la evenimentele anterioare ale acelorași organizatori. Decizia poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte Administrativă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu