Vitali Klitschko și-a pierdut permisul de conducere pe aeroportul din Allgäu?

Polițiștii de frontieră au găsit un permis de conducere de la „Vitali Klitschko” pe aeroportul Memmingen. A fost un fals – și unul prost.

Munca poliției nu este întotdeauna frumoasă. Ofițerii sunt chemați la accidente, oferă vești proaste celor dragi și se confruntă cu crime violente. Dar sunt și momentele amuzante. Ofițerii de la grupul de poliție de frontieră de pe aeroportul Memmingen au experimentat recent o astfel de poveste și au documentat-o ​​în revista sediului poliției din Swabia Sud/Vest.

Au găsit un permis de conducere ucrainean în parcarea aeroportului. Cui ar putea aparține? Numele a fost tipărit doar în chirilic. Însă fotografia i-a făcut pe oficiali să fie bănuiți. Nu-i așa… Da, care dintre cei doi frați Klitschko este cel care se uita din document? Vitali sau Vladimir?

Permisul de conducere era valabil pana in anul 3000

O căutare rapidă pe Internet a scos la iveală: imaginea îl arată pe cel mai mare dintre cei doi frați Klitschko, Vitali, ambii care deveniseră faimoși în lume ca boxeri profesioniști. Dar mai era ceva. Data expirării permisului de conducere a fost 12.12.3000. Asta nu putea fi. Vitali ar avea 1029 de ani.

Permisul de conducere era un fals. Oficialii au fost bucuroși că i-au putut prezenta lui Vitali Klitschko permisul de conducere presupus pierdut la următorul control de imigrare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu