Cum a decurs prima săptămână de școală în regiunea Baden-Wüttemberg?

Bilanțul după o săptămână de lecții la școlile din Baden-Württemberg: Ministerul Educației din Stuttgart a raportat aproximativ 7.700 de infecții cu Covid în rândul elevilor și profesorilor în weekend. erichmocanu.TV oferă o imagine de ansamblu asupra cum arată regiunea.

În acest moment, Ministerul Educației publică zilnic cifre actuale despre situația Corona în școli. În plus, mersul situației Corona poate fi găsit în arhivă, unde rapoartele zilnice sunt prezentate sub formă de tabel. 

Începând de vineri, 14 ianuarie 2022 (de la ora 12:00), următoarele rapoarte sunt disponibile de la școli, pe care Institutul de Analiză Educațională le-a transmis:

Școli parțial afectate

  • La 19 dintr-un total de 2.084 de școli afectate, 27 de clase/grupe (fără nivel de curs) au fost temporar eliminate din operațiunile față în față din cauza cazurilor de infecție cu virusul corona sau suspiciunea de infecție cu virusul corona.
  • În celelalte școli afectate, doar elevii sau profesorii individuali sunt infectați sau în carantină/izolare.
  • În relație: în Baden-Württemberg există un total de aproximativ 67.500 de clase și aproximativ 4.500 de școli.

Închideri complete

  • Nicio școală nu este complet închisă în acest moment.

Rapoarte privind infecțiile cu Covid-19 și carantină

  • Școlile au raportat 601 de profesori care au fost testați pozitiv pentru Covid-19; aceasta este 0,44% din totalul profesorilor din Baden-Württemberg. 388 de profesori sunt în carantină, ceea ce corespunde cu 0,28% din totalul profesorilor din Baden-Württemberg.
  • În plus, au fost raportați 7.150 de studenți care au fost testați pozitiv pentru Covid-19, ceea ce corespunde la 0,49 la sută din corpul studențesc. 7.328 de școlari sunt în carantină, ceea ce corespunde la 0,50% din toți școlarii din Baden-Württemberg.
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu