Bundeswehr (Armata Germana) inițiază zeci de proceduri împotriva Soldatilor ce refuza vaccinarea

Potrivit unui raport, după introducerea unei obligații generale de vaccinare, Bundeswehr a inițiat zeci de proceduri disciplinare împotriva soldaților care nu doreau să fie vaccinați împotriva Corona.

Potrivit cifrelor interne ale Ministerului Apărării, în prezent se efectuează între 50 și 60 de proceduri împotriva soldaților care, în ciuda așa-zisei obligații de a tolera, au refuzat vaccinarea, a informat duminică „Spiegel”.

Potrivit „Spiegel”, ministerul a anunțat numărul necunoscut anterior de proceduri inițiate împotriva refuzătorilor vaccinării într-o ședință confidențială a comitetului de apărare. Pentru cei aproximativ 180.000 de soldați, refuzul vaccinării este considerat un refuz de a respecta ordinele. Revista a relatat că refuzătorii în uniformă au fost inițial amenințați cu sancțiuni disciplinare. În cele din urmă, totuși, refuzul de vaccinare ar putea duce și la expulzarea din armata.

Serviciul de informații militare MAD investighează în prezent mai mulți militari care au fost remarcați ca refuzători radicali ai vaccinării, se mai arată în raport. Unii au menținut conexiuni cu așa-numita scenă a gânditorului lateral. Șefa MAD, Martina Rosenberg, a raportat comisiei de apărare că mai mulți dintre suspecți.. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu