RKI – statutul de convalescent scurtat la trei luni

90 în loc de 180 de zile: Potrivit Institutului Robert Koch, statutul de persoană recuperată ar trebui să fie valabil de acum înainte. După aceea, se recomandă o vaccinare de rapel. Numărul de noi infecții a fost de 52.504 duminică. 

Institutul Robert Koch (RKI) a publicat noi linii directoare pentru dovada recuperării în vigoare din 15 ianuarie . În loc de șase luni, statutul este valabil doar trei luni. Apoi se recomandă o vaccinare de rapel. Baza pentru o stare recuperată este încă un rezultat pozitiv al testului PCR care datează de cel puțin 28 de zile.

RKI a publicat, de asemenea, noi recomandări privind regulile de carantină corona. În general, timpii de carantină pentru persoanele de contact ale persoanelor infectate și izolarea în cazul în care sunteți chiar bolnav ar trebui să se bazeze pe o „regulă a șapte zile”: se termină după șapte zile dacă apoi vă „testați liber” cu un PCR negativ sau rapid. test.. Pentru sfârșitul izolării, trebuie să fii lipsit de simptome timp de 48 de ore. Fără un test final, carantina și izolarea ar trebui să dureze fiecare zece zile.

Numărul de noi infecții corona detectate a fost dat de RKI duminică la 52.504 . Sâmbătă a fost 78.022, iar vineri a fost atins un nou maxim zilnic la nivel național, cu 92.223 de cazuri. De regulă, în weekend sunt raportate mai puține infecții noi, deoarece se efectuează mai puține teste și nu toate autoritățile sanitare anunță noile numere imediat. Duminică, săptămâna trecută, au fost înregistrate 36.552 de noi infecții în decurs de 24 de ore.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu