AUSTRIA: Din 15.Martie vaccinarea Obligatorie

Cancelarul Austriei Karl Nehammer a prezentat astazi 16.01.2022 proiectul de lege pentru vaccinarea obligatorie la o conferinta de presa la Viena. Va exista o perioadă de tranziție în care autoritățile vor continua să convingă oamenii să se vaccineze împotriva Covid-19.

Legea se va vota Joi in plenul Austriac!

La începutul conferinței de presă, Nehammer a vorbit despre experiența sa personală cu Covid-19 și despre cât de recunoscător a fost că el și familia lui au fost vaccinați și astfel protejați de spitalizare.

Cancelarul a explicat: „Ei bine, va intra în vigoare la începutul lunii februarie, va fi o fază inițială în care oamenii vor avea ocazia să se vaccineze, să se convingă, unde vom oferi informații suplimentare și chiar mai multe decât sunt deja cazul .

Iar după această fază inițială – care va fi la jumătatea lunii martie – se va verifica efectiv obligația de vaccinare, va fi o infracțiune de control, unde apoi trebuie să explici organelor de control starea ta de vaccinare”.

Obligația de vaccinare urmează să fie pedepsită cu amendă de până la 600 de euro. Fiecare persoană poate fi pedepsită cu așa-numita infracțiune de control de maximum patru ori pe an. Amenda poate ajunge până la 3.600 de euro – în funcție de situația veniturilor.

În Austria, 73,5% sunt în prezent vaccinați complet.

Puteți urmări întreaga conferință de presă cu ministrul Sănătății Wolfgang Mückstein și ministrul Constituțional Karoline Edtstadler aici în videoclip.

Potrivit Agenției pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (AGES), incidența de 7 zile, care indică numărul de noi infecții cu coronavirus în ultimele șapte zile la 100.000 de locuitori, este de 1.196,3

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu