Înșelătorie de milioane cu centre de testare fantomă

Essen – Se spune că a inventat complet cel puțin unsprezece centre de testare corona și a facturat teste și vaccinări fictive. Acuzații împotriva unei femei (49) din Essen.

Potrivit unui raport către comisia juridică a parlamentului de stat, se spune că s-ar fi produs un prejudiciu de 1,1 milioane de euro. Majoritatea banilor au fost asigurați – acuzatul este în arest.

Potrivit Ministerului Justiției, acuzațiile au fost aduse la Curtea de Apel Essen pe 7 ianuarie. Potrivit parchetului din Essen, acuzatul a raportat online unsprezece locuri de testare din Renania de Nord-Westfalia și Baden-Württemberg către asociațiile medicilor de asigurări de sănătate care de fapt nu existau.

Perioada infracțiunii a fost între iulie și octombrie 2021. Femeia a fost remarcată printr-un raport de suspiciune de spălare de bani.

Potrivit raportului către comisia juridică, 925.000 de euro din presupusa pradă ar putea fi asigurate prin sechestru de cont bancar.

Între timp, sunt tot mai multe cazuri din cauza testelor rapide care au fost facturate incorect la centrele de testare care există efectiv. După cum se poate observa din raportul către comitetul juridic, unsprezece proceduri pentru teste corona sunt în curs de desfășurare doar la parchetul din Köln. Raportul enumeră alte cazuri din alte părți ale Renania de Nord-Westfalia.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu