Von der Leyen: Nu vrei sa te vaccinezi? Te oblig!

Președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen, s-a pronunțat în favoarea examinării unei cerințe generale de vaccinare corona în Uniunea Europeană.

„Ar trebui să ne gândim la o vaccinare obligatorie în UE”, a declarat von der Leyen miercuri la Bruxelles. Ea a justificat acest lucru prin răspândirea noii variante Omikron și prin faptul că o treime dintre cetățenii UE nu au fost încă vaccinați împotriva coronavirusului.

Vaccinarea obligatorie „o discuție care trebuie purtată”

Vaccinarea obligatorie este „o discuție care trebuie purtată”, a spus von der Leyen. Este necesară o abordare comună în statele membre. Pentru Germania, cancelarul federal desemnat Olaf Scholz (SPD) a anunțat marți o procedură legislativă pentru o cerință generală de vaccinare. Potrivit acestuia, ar putea fi inițiat anul acesta.

Pandemia este, de asemenea, un subiect la primul summit al UE din 16 și 17 decembrie, la care Scholz este probabil să participe în calitate de cancelar.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu