carnet-de-conducere_permis-de-conducere-führerschein-erichmocanuTV

UpDate Dispărut: Ariana 13 ani a dispărut ieri 14.11.2022 din Sonnenberg, Germania

UpDate: Ariana a fost găsita ieri seara pe la orele 23:00 de Politie. Mau multe detalii urmeaza.

Mulțumesc frumos ptr sprijin d-nul Mocanu❗

Ne-a sunat de karate Poliție, au găsit-o, este bine

Mâine o să primim mai multe detalii

Vă rog să mulțumiți în numele meu,tuturor care ne-au sprijinit, care sa-u rugat ptr fata mea Ariana, ptr cei care au postat și au distribuit pe grupuri la postarea și distribuirea iei.
Mulțumesc frumos încă o dată, doamne ajuta!!

a transmis Mama Arianei

Ariana-Cosmina Marila, in varsta de 13 ani, din Sonneberg, este data dispărută de luni, 14 noiembrie 2022. Potrivit primelor informații, Ariana a fost văzută in Tren intre orele 9:00 – 10:00 ce era spre ruta Coburg spre Neustadt. Ea vorbeste germana si romana. Persoana este descrisă după cum urmează:

   - 160 cm inaltime, aproximativ 60 kg
   - par lung si blond
   - Cercei și ochelari aurii (fig.)
   - blugi gri, pantofi albi marca „Puma”
   - jachetă neagră de puf

Martorii sunt rugați să contacteze secția de poliție din Sonneberg la Tel.: 03675/875-0 sau cea mai apropiată secție de poliție.

@heluvsarii56 #fyp ♬ sunet original – Clau
@heluvsarii56

♬ som original – crz
@heluvsarii56 #fotogen #sefa #fy ♬ original sound – 🧟‍♂️
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu