Pentru că tatăl respinge măsurile Corona, gemenii nu au fost la școală timp de un an

Un tată din Berlin respinge orice măsură corona și nu-și mai trimite cei doi copii de 16 ani la școală. Familia nu poate lua lecții online. Acum există amenințarea cu amendă și posibilă retragere a arestului.

Un tată din Berlin a respins toate măsurile Corona de peste un an și este împotriva vaccinărilor, testelor și măștilor. Cei doi gemeni ai lui în vârstă de 16 ani simt și ei atitudinea tatălui lor. Secvențele de amploare ale lui Jon amenință acum.

Părintele a explicat pentru „ RTL ”: „Acum duc o viață răcoroasă, sunt ignorați de școli, nu au ce face, se uită mult la internet, la televizor, citesc”. El explică că nu vrea ca ea să fie amenințată, vaccinată sau pusă sub presiunea colegilor.

Întrucât școala este obligatorie în Germania, copiii își înșală ieșirea din clasă cu certificate medicale. De asemenea, participarea online la activitățile școlare nu este posibilă, deoarece familia nu are conexiune la internet. Școala se îndoiește acum de credibilitatea acestor note medicale, motiv pentru care conducerea școlii le trimite Asociației Medicale Germane pentru a le verifica.

Tatăl din Berlin refuză toate măsurile corona

Deși familia Corona nu neagă corona, argumentele din scena gânditorului lateral sunt reluate în mod repetat. Și copiii preiau asta fără îndoială. „Îmi spune și el ceva uneori și apoi spun, ok, dacă îmi spui asta, atunci o să spun și eu nu pentru că tatăl meu nu m-ar minți”, a spus unul dintre cei doi băieți.

Dar adevărul este că tatăl le ea copiilor dreptul la educație. El vede altfel, dar situația juridică vorbește împotriva lui, așa cum explică avocatul familiei Eva Becker: „Primar este obligația părintelui de a se asigura că copiii sunt obligați să meargă la școală, adică să motiveze copiii sau să-i aducă la școală. cu o presiune ușoară.”

Tatăl riscă o amendă și retragerea custodiei

Acum există deja o abatere administrativă împotriva tatălui. El ar putea, așadar, să se confrunte cu o amendă mare, în cel mai rău caz chiar cu retragerea custodiei, astfel încât copiii să ajungă în familii de plasament. Potrivit oficiului raional, biroul de asistență pentru tineri verifică în continuare dacă există un risc pentru bunăstarea copilului.

Dar tatăl rămâne fidel părerii sale și vede singur școala vinovată. Educația copiilor este și ea importantă pentru el, o bună calificare este importantă pentru el. Se pare că nu în cadrul măsurilor actuale, însă.