Ministrul de Interne Faeser vrea să închidă Telegram în Germania

Ministrul de Interne al SPD, Nancy Faeser, amenință serviciul de mesagerie Telegram cu închiderea. Într-un interviu, ea a subliniat importanța unei soluții europene pentru a reprima Telegram.

Ministrul federal de interne Nancy Faeser (SPD) vrea să ia măsuri împotriva Telegram. Ministrul a anunțat acest lucru într-un interviu acordat ZEIT . O scrisoare de avertizare a Ministerului Justiției către companie nu a dus la nimic. Prin urmare, s-ar simți obligat să ia măsuri suplimentare:

„Să spunem că, în cele din urmă, oprim serviciul – ar fi un rău sensibil pentru orice furnizor”.

Faeser subliniază că Telegram trebuie să respecte legile germane. În acest sens, ea se bazează pe Network Enforcement Act, care obligă furnizorii de rețele sociale să elimine conținutul ilegal după ce a fost depusă o plângere.

Faeser a mai recunoscut în interviu că închiderea serviciului de mesagerie ar fi „foarte gravă și clar ultima soluție”. Este vorba despre „aplicarea legii” și de a forța Telegram să coopereze. Acest lucru ar putea fi cel mai bine realizat la nivel european: „Ca stat național german nu putem face asta singuri”, motiv pentru care ministrul este în discuții cu omologii săi din UE.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu