Bill Gates avertizează despre următoarea pandemie: „De zece ori mai rău”

Gates a criticat „naționalismul vaccinării” și neatenția în a face față pandemiei. El a avertizat, de asemenea, că oamenii nu sunt pregătiți pentru următoarea pandemie. Această pandemie este rea, dar o viitoare pandemie ar putea fi „de zece ori” mai rea.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, vede lumea într-o „fază cu adevărat grea” și solicită o „distribuție echitabilă” a vaccinurilor și în țările sărace. Într-un interviu acordat Süddeutsche Zeitung , el a avertizat că  COVID, precum cutremurele și uraganele, fac acum parte din noua normalitate.

„Oboseala din cauza restricțiilor economice este gigantică în multe țări. Slavă Domnului că vaccinurile apar acum, dar chiar și acolo toată lumea este provocată de logistică și cerere ”, a spus Bill Gates.

Lucrarea științifică este fantastică. Invenția vaccinurilor ARNm, marea lucrare a BioNTech cu Pfizer, Moderna – acestea sunt repere. „Dar o viziune naționalistă nu ne ajută”, a spus Gates. Vaccinurile ar trebui distribuite lucrătorilor din domeniul sănătății și vârstnicilor „din întreaga lume” cât mai curând posibil.

Întrebat despre exportul vaccinurilor, Gates a spus că țările sunt libere să aleagă ce vaccin să folosească. În primul rând, nu există dependențe. Unele dintre aceste vaccinuri au trecut printr-un proces de reglementare riguros, iar altele nu, a spus el.

„De aceea, țările sunt libere să decidă dacă doresc standardul aur pentru securitate și eficacitate sau dacă continuă fără această securitate. Dacă furnizarea standardului aur este asigurată, decizia va fi ușoară ”, a spus Gates în Süddeutsche Zeitung . . 

Patronul sănătății a susținut că în Rusia, de exemplu, cererea pentru propriul vaccin nu a fost deloc „super mare”. Fundația sa a lucrat și cu companii chineze pentru a obține informații mai bune despre siguranță și eficacitate. 

În ceea ce privește neliniștea tot mai mare în rândul oamenilor din cauza măsurilor Corona, Gates a spus că răbdarea oamenilor a fost cu siguranță „suprasolicitată”. Și asta se aplică tuturor dimensiunilor inegalității:

„Oricine locuiește într-un apartament mic, care nu are internet, a cărui școală nu poate oferi lecții online. Avem multe de loppat ca să ieșim de acolo. Chiar și în cele mai bune cazuri, va dura aproape tot anul pentru a trăi. ridică-te din nou și alergă.”

Gates a avertizat, de asemenea, că oamenii nu sunt pregătiți pentru următoarea pandemie. “Sper ca peste doi ani va arata diferit. Vaccinuri, teste, medicamente, epidemiologie, monitorizare – sunt multe de facut”, a subliniat fondatorul Microsoft.

„Această pandemie este rea, dar o viitoare pandemie ar putea fi de zece ori mai rea. Deci trebuie să existe un răspuns global”, a avertizat Gates.

Într-o altă conversație cu agenția de presă Reuters   de miercuri, Gates a comentat și rolul său în teoriile conspirației. „Oamenii chiar cred astfel de lucruri?”, a întrebat Gates, referindu-se la zvonurile care circulau printre „negatorii de coronavirus” că ar vrea să „chipească” oamenii atunci când au fost vaccinați. Nu ar fi crezut niciodată că el însuși va juca un rol atât de important în aceste „teorii cu adevărat proaste”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu