bere și a marijuana doar pentru vaccinnati din Quebec

Fara bere si fara marijuana pentru cei nevaccinati! Prin această strategie, guvernul provinciei canadiane Quebec vrea să crească rata de vaccinare – cu succes.

Deși regulamentul nu va intra în vigoare decât pe 18 ianuarie, interzicerea vânzărilor a dus deja la o creștere semnificativă a vaccinărilor corona.

După cum a anunțat ministrul Sănătății Christian Dubé, numărul de vaccinări a crescut de la aproximativ 1.500 pe zi la 6.000. „ Montreal Gazette ” a relatat despre asta. Situația actuală este extrem de dificilă, a spus Dubé într-un interviu. Cu toate acestea, ar fi luate toate măsurile pentru a minimiza impactul asupra personalului și asupra sistemului.

Până acum, aproximativ 84% dintre oamenii din Quebec au avut un singur vaccin. Rata persoanelor complet vaccinate este în prezent de aproximativ 78 la sută.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu