Aproximativ 1.800 de persoane au primit vaccinuri Biontech expirate

Într-un centru de vaccinare din Bavaria Superioară, la începutul anului au fost administrate doze expirate de vaccin Biontech. Aproximativ 1.800 de persoane sunt afectate. Potrivit experților, nu există motive de îngrijorare pentru ei.

Acest lucru a fost confirmat de Liam Klages, directorul general al companiei de operare Tresec.

S-a spus că dozele de vaccinare au fost livrate între 4 și 6 ianuarie în centrul de vaccinare din Ebersberg, în filiala Poing sau de către o echipă mobilă. Data de expirare a dozelor cu lotul SDEJ8 expirase deja pe 31 decembrie.

Compania de exploatare exclude daunele

Tresec exclude orice daune aduse sănătății sau efecte ulterioare. Nu este de așteptat o eficacitate redusă a vaccinului cu depozitare și manipulare adecvată și, în cazuri similare, nu a avut loc în altă parte.

Compania a vorbit despre eroare umană și a concediat doi angajați. Nu executaseră corect o instrucțiune de service cu care se calcula data de expirare după scoaterea din congelator. Pe viitor, etichetarea și depozitarea vor fi monitorizate și mai îndeaproape și vor fi în strânsă legătură cu producătorul și autoritățile.

Persoanele afectate pot avea anticorpi determinați

Persoanele afectate își pot determina în continuare anticorpii gratuit la centrul de vaccinare Ebersberg și, dacă este necesar, pot fi vaccinate din nou. În plus, a fost înființată o linie fierbinte.

Ministerul Bavarez al Sănătății a anunțat seara că un alt caz a devenit recent cunoscut în Bavaria. Cu toate acestea, ministerul nu a dat inițial niciun detaliu.

A existat un caz similar la Köln. Potrivit anunțului orașului de luni, Institutul Paul Ehrlich din Langen, Hesse, nu a exclus pierderi din punct de vedere al eficacității, dar nu și-a asumat o pierdere completă a ingredientului activ.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu