ADAC avertizează asupra blocajelor masive de trafic în weekend – și le dă sfaturi importante automobiliștilor

În prezent, ADAC avertizează asupra mai multor blocaje în trafic în weekendul care urmează. Dacă doriți să le evitați, ar trebui să urmați un sfat al clubului auto.

Potrivit ADAC, autostrăzile din Hamburg și Schleswig-Holstein vor avea parte de unul dintre cele mai aglomerate weekenduri din perioada sărbătorilor. Odată cu începerea vacanței de vară în Hessa, Renania-Palatinat și Saarland, există riscul de ambuteiaje și autostrăzi foarte pline în weekend.


În special pe autostrada 7, la sud și la nord de tunelul Elba, șoferii trebuie să fie pregătiți pentru ambuteiaje, a anunțat un purtător de cuvânt al clubului automobilistic. Pe autostrada 1, în direcția coastei Mării Baltice, se va circula, de asemenea, lent pe alocuri. “În special pe drumurile de coastă din Schleswig-Holstein există întotdeauna probleme în perioada sărbătorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ADAC.

Blocaje în trafic în weekend: ADAC vă sfătuiește să plecați mai devreme

Cu excepția Bavariei și a landului Baden-Württemberg, toate landurile federale vor fi apoi în vacanță de vară, motiv pentru care se așteaptă ca un număr deosebit de mare de călători să se afle pe drumuri până duminică.
Cele mai lungi blocaje în trafic sunt așteptate vineri după-amiază, sâmbătă dimineața și duminică după-amiază. ADAC recomandă să porniți la drum la mijlocul săptămânii, dacă este posibil, pentru a evita acest pericol.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu