Telegram nu transmite date autorităților: Se impune acuma o amendă grea?

Telegram se află din nou în vizorul autorităților germane. Aparent, dezvoltatorii refuză să dezvăluie datele utilizatorilor. Acum, aceștia s-ar putea confrunta cu o amendă consistentă.

Producătorii mesagerului Telegram refuză, se pare, să divulge datele de utilizare autorităților de securitate germane. Potrivit “Der Spiegel”, ministrul de interne Faeser ia acum în considerare o posibilă amendă împotriva Telegram.
O purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne a declarat revistei că este “inacceptabil faptul că Telegram continuă să refuze să furnizeze date de inventariere în ciuda eforturilor noastre intense. Prin urmare, examinăm intensiv măsuri suplimentare împotriva Telegram în cadrul opțiunilor noastre legale naționale.

Telegram ar trebui, de asemenea, să fie mai bine reglementată la nivelul UE în viitor, a spus purtătorul de cuvânt. Motivul este difuzarea de conținut extremist prin intermediul platformei.

După cum mai relatează “Der Spiegel”, în prezent, acesta este mai rar șters proactiv de către Telegram. Acesta este rezultatul unui nou studiu CeMAS, care poate fi consultat aici.

Prin urmare, guvernul dorește acum să ia din nou măsuri împotriva mesagerilor. Aceasta ar fi cea de-a treia acțiune legală împotriva Telegram în Germania, iar alte două sunt deja în curs de desfășurare în ceea ce privește lipsa opțiunilor de raportare sau a contactelor pentru întrebări din partea autorităților.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu