Bărbat (26 de ani) achitat de acuzația de abuz sexual asupra fiicei (6 ani)

Un inculpat în vârstă de 26 de ani a fost achitat marți de acuzația de abuz sexual grav asupra copiilor la Tribunalul Regional din Nürnberg-Fürth.

Atât apărarea, cât și acuzarea au pledat anterior pentru achitare, după cum a declarat o purtătoare de cuvânt a instanței. După verdict, procuratura a declarat că nu va face apel.

Bărbatul fusese acuzat că și-a abuzat sexual fiica în 2021 și că a filmat totul. Fetița în vârstă de șase ani ar fi spus poliției. Cu toate acestea, un raport psihologic privind reziliența mărturiei copilului se dovedise a fi negativ. Anchetatorii nu au găsit nicio înregistrare a unui astfel de act.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu