Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Elevii trebuie să-și aducă propria hârtie igienică

Deoarece rolele existente ar fi fost îndesate în toalete în fiecare zi, elevii unei școli din Halle an der Saale vor purta în viitor propria hârtie igienică. În caz de urgență, secretariatul va ajuta și el.

La o școală generală din Halle an der Saale, elevii trebuie să își aducă propria hârtie igienică din cauza vandalismului persistent. Directorul i-a informat pe părinți despre această măsură printr-o scrisoare.

În prezent, rolele de hârtie igienică sunt îndesate în fiecare zi în vasele de toaletă, se arată în scrisoare. Acest lucru duce nu numai la pagube materiale, ci și la probleme de igienă considerabile și la neplăceri pentru elevi. Prin urmare, se recomandă ca elevii să își aducă propria hârtie igienică. Alternativ, hârtia igienică este disponibilă și la secretariatul școlii.

Problema există de mult timp, a explicat directorul școlii pentru agenția de presă dpa. Este foarte regretabil că școala se află pe prima pagină a ziarelor din cauza unei astfel de acțiuni – profesorii și mulți elevi sunt extrem de implicați și există multe acțiuni pozitive, a spus el.

“Există, de asemenea, o anumită neputință acum”, a spus el. El a spus că speră că discuțiile pe care profesorii le poartă acum cu elevii vor îmbunătăți situația și că acțiunea ar putea fi încheiată până la vacanța de la mijlocul lunii octombrie.

În ultimii ani, școlile din Germania au recurs în mod repetat la măsuri drastice în cazuri similare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu