Un client de la McDonald’s a primit pepite care conțineau carne adevărată în loc de pepite pe bază de plante. © tiktok.com/leyla.hnlx/ Captură de ecran

“Este Vatamare Corporala?” – Clientul McDonald’s comandă nuggete pe bază de plante și primește carne

Din ce în ce mai mulți oameni din Germania optează pentru o dietă pe bază de plante. Potrivit Institutului Allensbach, aproximativ 6,5 milioane de oameni din Germania mănâncă în prezent fără carne. Supermarketurile și discounturile, precum și restaurantele și pub-urile oferă, prin urmare, din ce în ce mai multe alternative de carne pentru a satisface nevoile consumatorilor.

De asemenea , lanțul de fast-food McDonald’s a încercat recent să satisfacă preferințele clienților săi flexitarieni și vegetarieni. Recent, McDonald’s a adăugat noul burger McPlant și nuggets McPlant la gama sa din restaurantele germane. Un client din Duisburg a vrut acum să încerce produsele fără carne și a comandat un pachet de nuggets pe bază de plante. Cu toate acestea, conținutul real al pachetului a provocat groază.

Clientul McDonald’s cumpără nuggete pe bază de plante și primește carne în schimb – „Este aprigă”

Clientul a împărtășit ce sa întâmplat exact pe TikTok . „Unul a vrut să încerce pepitele pe bază de plante și să pună pe deasupra carne adevărată”, a scris ea pentru un videoclip. Acest lucru s-a întâmplat după ce ea și un prieten se pare că au cumpărat nuggets McPlant de la McDonald’s. În loc de un pachet plin cu alternativă de carne, cele două femei au primit un pachet care conține atât nuggets pe bază de plante pe care le doreau, cât și nuggets făcute cu carne adevărată.

Revoltați, au înregistrat un videoclip cu utilizatorul TikTok Leyla ținând și comparând cele două pepite diferite una lângă alta. „Mi-au dat serios pui adevărat, poți vedea diferența de gust”, a remarcat ea uluită. Videoclipul arată, de asemenea, o diferență clară în culoarea celor două soiuri de pepite. „Pur și simplu au amestecat totul”, a continuat ea, „e atât de intens”. Prietena ei a fost și ea indignată de greșeală. „I-aș putea da în judecată din cauza asta”, a spus ea la sfârșitul videoclipului de aproape 20 de secunde.

@leyla.hnlx #fail #mcdonalds #plantbased #fastfood #Germany #viral ♬ Deep Turkish Web – Kingmen

McDonald’s: Nuggets cu carne provoacă groază printre utilizatorii TikTok

Într-un timp foarte scurt, sub videoclip au fost strânse peste patru mii de comentarii. Majoritatea utilizatorilor au reacționat șocați. „Cea mai mare frică a mea întotdeauna”, a comentat un utilizator. Mai mulți utilizatori au raportat, de asemenea, experiențe similare cu lanțul de fast-food. „Ieri mi-au vândut și normale, am mâncat carne ca vegetarian”, a spus un utilizator, enervat, iar altul a scris: „Asta am avut și ieri, din păcate doar acasă”.

„Atunci este un atac? Pentru că nu aș mânca carne și aș fi mâncat din cauza ei?”, a întrebat un utilizator. „Din punct de vedere legal, habar n-am”, a răspuns TikToker Leyla, dar în opinia ei, asta ar fi considerat un atac. Cu toate acestea, utilizatorii au considerat că un proces nu este recomandabil. „Sue – se spune că i-ai păcălit singur și că ai renunțat la proces”, a speculat un utilizator.

Recent, McDonald’s a primit o mulțime de critici din partea comunității vegetale pentru introducerea noilor produse . Pentru că lanțul de fast-food s-a despărțit de burgerul vegan, clienții au reacționat cu o furtună online.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu