Senior (81) l-a impuscat pe Sinan (16) de trei ori în cap

Bramsche (Saxonia Inferioară) – Această dispută de cartier s-a încheiat cu o baie de sânge.

Este puțin înainte de șapte și jumătate când împușcăturile sparg tăcerea din Bramsche. Într-o parcare aflată la doar câțiva metri de o școală primară, italianul Giuseppe Del B. (81) îndreaptă pistolul către vecinul său Sinan F. (16). Apăsă pe trăgaci de trei ori.

Un glonț îl lovește pe adolescent în cap. Apoi văduvul îndreaptă pistolul spre sine. Locuitorii cheamă salvatorii, ambii ajung la o clinică. Potrivit informațiilor BILD, starea lui Sinan F. este foarte critică.

Purtătorul de cuvânt al parchetului Osnabrück, Alexander Retemeyer: „Amândoi se cunoșteau”.

︎ După împușcături, panica a izbucnit la școala primară din apropiere. Capelanii au grijă de copii și de personal. Echipa de criminalistică se află la fața locului până în jurul orei 15, iar o echipă de pompieri curăță locul crimei.

Contextul crimei este probabil o dispută de un an de cartier între fostul proprietar de restaurant și băiatul care locuia deasupra lui cu mama lui. Seniorul s-a plâns adesea de zgomot, au existat multe argumente, relatează localnicii.

Italianul s-a speriat complet marți dimineața. Și-a prins tânărul vecin în drum spre școală – și l-a împușcat în cap.

La doar câteva ore de la atac, anchetatorii au început să cerceteze locul crimei. Printre altele, un grup de la locul crimei a sosit pentru a asigura probe. Poliția investighează tentativa de omor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu