Banda de barieră este atârnată în fața secției de poliție din Stiria din Trieben (districtul Liezen)

Austria: un ofițer de poliție își împușcă superiorul în gardă

Potrivit autorităților, un polițist austriac a lovit mortal un coleg cu o armă de foc . Incidentul s-a petrecut luni la secția de poliție din Trieben, care se află la aproximativ 110 de kilometri de Salzburg, potrivit autorității de securitate din Stiria.

Suspectul nu a rezistat arestării sale. Oficialii din statul vecin Salzburg au preluat ancheta.

Incidentul a avut loc în timpul unei întâlniri de dimineață a personalului. Este prea devreme să spunem dacă ofițerul în vârstă de 46 de ani l-a împușcat intenționat pe colegul de 58 de ani sau dacă a existat neglijență, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Salvatorii au ajuns la stație la scurt timp după aceea. Cu toate acestea, ei nu au reușit să-l resusciteze pe ofițerul rănit . O echipă de intervenție în criză are grijă de familia și colegii săi.

A fost declanșarea o dispută între colegi?

După cum relatează „KLEINE ZEITUNG” , se spune că împușcătura a fost precedată de o dispută. Se spune că bărbatul de 58 de ani ucis, care era comandant, ar fi vorbit cu ofițerul de poliție în vârstă de 46 de ani despre suspiciunea de abuz în serviciu. Victima a suferit o împușcătură în stomac și o împușcătură în cap de la arma de serviciu

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu