Europarlamentarul Guido Reil viziteaza Romania dupa ce a denigrat Romania si Romanii in in plenul europei

Europarlamentarul German ce a denigrat Romania a ajuns in Romania la invitația doamnei deputat Natalia Intotero

Europarlamentarul Guido Reil, membru al partidului AfD din Germania, efectuează în această perioadă o vizită în județul Hunedoara, la invitația doamnei deputat Natalia Intotero, președintele Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților. 

Obiectivul principal al vizitei este cunoașterea culturii și istoriei românești. Programul include vizite la obiective istorice importante din județul Hunedoara. A doua tematică a vizitei este de natură socio-economică, având în vedere că atât județul Hunedoara cât și regiunea Ruhr au trecut printr-o perioadă de tranziție de la închiderea industriei siderurgice și a minelor. 

Europarlamentarul Guido Reil a discutat și cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor, despre oportunitățile de dezvoltare din județul Hunedoara, precum și despre proiectele finanțate prin programe ale Uniunii Europene.

IMG-20221202-WA0020

Image 1 of 6

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu