Viorica Robina, cunoscuta antreprenoare româncă din Germania, jefuita de hoți: “A fost un coșmar” – VIDEO

Viorica Robina, instructor auto și consilier MPU în Germania, a fost călcată de hoți. Biroul acesteia a fost devastat, în noaptea de joi spre vineri, iar hoții au reușit și să sustragă mai multe bunuri. Din fericie, o parte din ele au fost recuperate, răufăcătorii fiind rapid arestați de poliția. 

Într-o intervenție în exclusivitate la ȘtiriDiaspora, Viorica Robina a povestit prin ce a trecut în această dimineață. 

“Azi dimineață, am venit ca de obicei la lucru. Eu am luat liftul, soțul pe scări. Era ora 08.00. Când am vrut să bag cheia în ușă, am putut să împing ușa. Am aprins lumina și nu mi-a venit să cred. Am lăsat tot și am strigat către soțul meu, că știam că e pe scări. Deja ajunsese poliția. Polițiștii au venit direct la mine și nu m-au lăsat să intru înăuntru. A venit colegul lor să caute dovezi. 

Au lucrat ei aproximativ o oră, dar am putut să văd ce au făcut”, a povestit românca.

“A fost un coșmar. În 8 birouri au intrat”

“A fost un coșmar, o catastrofă, computere sparte, aruncate pe jos, alte lucruri furate. Tot au scos din sertare, din dulap. Au furat mai multe lucruri, printre altele și camera de filmat în valoare de 2500 de euro. Computerul meu a fost furat, al soțului și al secretarei distruse. În 8 birouri au intrat. Ușile erau sparte cu o rangă mare. Noi avem uși de metal foarte puternice.

După ce a terminat poliția, am putut să intru și eu”, s spus Viorica Robina.

Ce naționalitate se crede că au hoții

“Când am am ajuns jos, la etajul 1, am văzut că era acolo computerul meu. Probabil că n-au apucat să-l bage în mașină. După ce au luat amprentele, am putut să-l iau.

Lângă el, mai erau trei genți. M-au întrebat dacă sunt ale mele, și două dintre ele nu erau ale mele. Într-una din ele erau niște acte. Cele două genți erau ale lor, ale hoților. Poliția i-a prins imediat, erau deja la secție. 

Pe actele unuia dintre ei scria Ivan sau Ian Kovacs, iar în portofel erau bani din Slovacia.  

Noi suntem la numărul 5, iar ieri sau alaltăieri au mai spart la numărul 19.

Eu recomand oamenilor să aibă grijă și să-și facă acele asigurări de bunuri”, a mai spus Viorica Robina.  

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu