woman sitting on purple bench
Photo by Marx Ilagan on Pexels.com

Mohammad M. violează o fată și este eliberat: “În principiu, pe deplin integrat”.

În fața instanței pentru minori a tribunalului districtual din Regensburg, Mohammad M. a recunoscut că a molestat și a pipăit cinci tinere, violând-o pe una dintre ele. Cu toate acestea, tânărul de 23 de ani este lăsat să părăsească sala de judecată ca un om liber.

Un motiv invocat de judecător: “Judecătorul a spus că el este de fapt un exemplu de cum să te descurci bine în Germania”, a declarat avocatul apărării, Christian Reiser, pentru Bild . Al doilea avocat, Jörg Meyer: “În principiu, el este pe deplin integrat”.

În 2015, bărbatul a venit în Germania, a absolvit liceul cu nota 1.0 și apoi a făcut o ucenicie ca mecanic de instalații. A lucrat pentru un inginer de încălzire local și a jucat pentru un club de fotbal.

Beat, Mohammad M. a devenit o altă persoană – asta da ascuza!

La 13 aprilie 2019, a sărutat și a pipăit o fată pe sub haine pe o bancă din parc, în apropierea gării principale, și s-a oprit doar când aceasta l-a împins. Apoi s-a așezat cu o altă fată, în vârstă de 16 ani, și ea l-a respins de mai multe ori. Tânărul de 19 ani de atunci a violat-o.

În toamna aceluiași an, el a cerut sex oral de la o femeie la un metrou. Când aceasta a refuzat, el a devenit agresiv, iar femeia a cedat. În iarna anului 2021, a pipăit o cunoștință în apartamentul său, a hărțuit și a sărutat din nou aceeași femeie în iarna anului 2021. La începutul anului 2022, a atins de mai multe ori cu penisul o cunoștință beată care se culca cu el.

Una dintre victime a suferit ani de zile din cauza acestei experiențe și a trebuit să meargă la terapie. Abia ani mai târziu a îndrăznit să îl denunțe pe Mohammad M. la poliție. După ce s-a întors dintr-o vizită în țara sa natală, Afganistan, în ianuarie 2023, a fost arestat pe aeroportul din Munchen și de atunci se află în arest.

Victima violului nu a acceptat scuzele

Cele șase luni petrecute acolo, pe lângă mărturisirea cuprinzătoare, l-au făcut pe judecător milostiv. Una dintre victime a confirmat, de asemenea, că era o persoană complet diferită atunci când era treaz.

Mohammad A. a propus o înțelegere între victimă și infractor în valoare de 2 500 de euro și a primit o pedeapsă cu suspendare de 22 de luni. În plus, el trebuie să urmeze un curs de formare antiagresiune și nu poate avea mai mult de 0,5 la mie alcool în sânge.

Avocatul său a explicat: “Verdictul tribunalului pentru minori nu este neobișnuit, deoarece în cazul adolescenților, ideea de educație este primordială”. De altfel, victima violului a refuzat plata și nu a acceptat scuzele.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu