Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Video: Accident in Lugoj – Din noroc, nu sunt victime

Patru persoane, printre care si o fetita de 5 ani, au fost ranite, miercuri seara, in urma unui accident ce a avut loc pe strada Caransebesului din Lugoj in direcția Caransebeș.

Martorii au sustinut pentru ZW.ro ca soferul unui autoturism de lux a incalcat linia continua, a depasit o coloana de masini formata la semafor si a lovit in plin un autoturism care circula regulamentar, din sens opus. In urma accidentului, patru persoane au fost ranite si au primit ingrijiri la locul accidentului. Printre autovehiculele care au fost depasite se afla si o masina a politiei.

Agentii au ajutat la scoaterea victimelor din autoturisme, insa pentru soferita care circula regulamentar, a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare. Barbatul care a provocat accidentul facea parte dintr-un grup de masini ce participau la o nunta, in Lugoj.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu