Nu poți să plătești factura și să ajungi la închisoare

Un bărbat de 62 de ani mănâncă într-un restaurant din Memmingen. Când vine factura, bărbatul spune că nu poate plăti. Acest lucru are acum consecințe pentru el.

Un bărbat a ajuns în închisoare după ce nu a plătit factura pentru masa sa la un restaurant din Memmingen. Potrivit poliției , bărbatul de 62 de ani a fost oaspete în restaurant luni după-amiază. Cu toate acestea, nu și-a putut plăti factura acolo.

Bărbatul a fost căutat de două ori

Proprietarul restaurantului a sunat apoi la poliție. O patrulă a preluat cazul și a constatat că bărbatul de 62 de ani nu avea o adresă permanentă. În plus, fusese deja de două ori pe lista de urmăriți pentru a se stabili unde se află.

După consultarea cu parchetul, bărbatul a fost adus în fața unui magistrat. Judecătorul a emis un mandat de arestare – bărbatul de 62 de ani a fost apoi încarcerat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu