Din cauza insolvenței, clienții ce au platit in avas, rămân fara banii si fara mobila

Producătorul de mobilă Made.com a depus faliment anul trecut. Potrivit unui raport al The Guardian , aproximativ 30.000 de clienți nu vor primi o rambursare pentru bunurile care au fost deja comandate și nu au fost livrate. Potrivit raportului, valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ douăsprezece milioane de lire sterline (echivalentul a aproximativ 13,5 milioane de euro).

Grupul de mobilier insolvent made.com plătește integral creditorul principal

Prin urmare, fondurile producătorului insolvent nu sunt suficiente pentru a face rambursările către clienții afectați. Cu toate acestea, aproximativ 1,9 milioane de lire sterline au fost deja rambursate clienților prin rambursări de carduri de credit.

Spre deosebire de cei 30.000 de clienți, principalul creditor Silicon Valley Bank urmează să primească înapoi 3,8 milioane de lire sterline. Potrivit rapoartelor, peste 300 de angajați Made.com și-au pierdut deja locul de muncă în urma falimentului.

Compania a devenit publică în urmă cu mai puțin de doi ani și de atunci și-a pierdut o valoare enormă. Atât scăderea comportamentului consumatorilor din ultimele luni, cât și întreruperile lanțului de aprovizionare au cauzat dificultăți enorme pentru Made.com.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu