Profesoara înjunghiata în clasă, elevi (17) arestați

Act teribil la Ibbenbüren din Renania de Nord-Westfalia. Se spune că un tânăr de 17 ani și-a ucis Marti profesoara de la un colegiu profesional de pe Wilhelmstraße din Ibbenbüren.

După crima din sala de clasă, tânărul a sunat el însuși apelul de urgență și a fost arestat fără rezistență, a declarat marți seară un purtător de cuvânt al parchetului din Münster. Crima s-a petrecut la o facultate profesională.

Se spune că un student a ucis un profesoara în clasă

Suspectul ar fi vizitat după-amiaza pe doamna de 55 de ani în clădirea școlii, potrivit cercetărilor de omucidere efectuate până acum. Pe vremea aceea, profesoara era singura într-o clasă. Cercetările pe fondul faptului sunt la început.

Politia Criminalistica a sosit marți la colegiul profesional. Pe lângă mai multe mașini de patrulare, au sosit și un elicopter de salvare, o ambulanță și un capelan de urgență.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu